Chci Tě

Chci Tě

Anotace: Básničkový deníček 3

Když Tvá ústa mně líbají,

Tvé ruce se mě dotýkají,

mé tělo se probouzí,

dává Ti znamení,

že po Tobě velmi touží

 

Když do ucha šeptáš mi: ,,Chci Tě!"

pak Tvá slova Ti oplácím

Chci opět Tvé nahé tělo na mém cítit,

protože se chci s Tebou milovat

 

Tvé ruce po mém krku putují,

na má prsa směřují,

stále níž až tam dolů klesají

Po Tvém těle prstem kroužím,

ty se chvěješ vzrušením,

vášní se celý třeseš,

jedu níž a níž, ty víš, až kam...

 

Sladkost z Tvých rtů toužím sát,

Tvůj mocný pyj laskat a hladit,

jen ho do malé jeskyňky zasunout

 

Těším se až mě na záda položíš,

odraz hvězd ve Tvých očích spatřím

Až z nekonečně krásných doteků,

naše společné ráno vyplyne

Autor Misha, 26.07.2023
Přečteno 251x
Tipy 4
Poslední tipující: zde.neck, Žluťák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Uf...
:)
Výborný Misho!:)

26.07.2023 19:45:02 | Žluťák

po dlouhé době vytaženo ze šuplíku, snad jsem ti nepřivodila komplikace, moc děkuji:-)

26.07.2023 19:51:06 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí