Propasti vášně

Propasti vášně

Anotace: ...

V půvabném soumraku Tvých smaragdových očí,

se můj ztracený dech toulá

Ve vlnách touhy mé srdce se koupe,

poutem strastí za Tebou se touží

 

Vývěry plamenů v těle našem hoří,

vášeň se v každém dotyku promítá

Vstupujeme do říše slastné rozkoše,

kde se duše v extatickém spojení snoubí

 

Tvá křehká kůže pod rukama se chvěje,

doteky plné žádosti lásky Tě obklopují

Naše těla se v tanečku vášně spojují

my jsme básníci lásky, jsme jeden celek

 

Vzplane plamínek naší intimity,

uvolnění v extázi se v nás obou vlní

Tam, kde noční můra před slastí ustupuje,

naše těla se v nekonečném klidu ztrácejí

 

Vzájemný výjev, plný lásky a něžnosti,

erotika, co nezná hranice

Pouto mezi námi je tajemné, ohnivé,

vášnivé básně, co se v každém vzdechu zrodí

 

Tak se mnou do té slastné propasti sestupte,

kde v duši jako květiny nestoudné rozkvétáme

Ať nás plamen vášně propadne,

na vlnách extáze daleko do nekonečna nás vezme

Autor Misha, 22.11.2023
Přečteno 259x
Tipy 10
Poslední tipující: Aramgad, mkinka, Maze, IronDodo, o3_gambit, Pettie, Žluťák, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Byť nejsem tanečnik, Míšo, taky bych tančil... bylo to o tanci... ne?
Ne?
Tak já bych ale taky tančil;))
Moc pěkná:-*

22.11.2023 00:40:34 | Žluťák

omlouvám se, že odpovídám až teď, ale měla jsem toho moc a nestíhala jsem:-(

Je to o tanci a tak se ptám Smím prosit?

24.11.2023 11:09:09 | Misha

Co bych to byl za gantlemana, kdybych odmítnul;)

24.11.2023 12:35:39 | Žluťák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí