Noční vášeň

Noční vášeň

Anotace: ...

Mé tělo po Tvých dotecích touží,

jsem rozpálená jak žhavá kamna

Každý milimetr Tvého těla se mnou splývá,

až do nebeských výšin s Tebou chci vzlétnout

 

Po Tvých dotecích jako led taju,

ve mně vášeň jako oheň hoří

Nikdo ji však neuhasí,

vší silou pokaždé udeří

 

Nocí se tiché vzdechy ozývají,

jako listí, jež je větrem unášeno

Mé tělo pod Tvým slastí se svíjí,

Tvé hravé prstíky po pupíku krouží

 

Vidíš pevný, oblý zadeček,

probouzí se dole Tvůj chlapeček

Vyvolá to u Tebe potěchu a vzruchy,

i u mně dole hrozí výbuchy

 

Jen dvě nahá těla a zrychlené dýchání,

pak elektrický výboj nás zasáhne

Třeseme se jako při prvním milování,

každý z nás propadne chtíči

 

Z mého lůna valí se gejzíry jak ze sopky,

Tvůj chlapeček jako bomba exploduje

Autor Misha, 08.01.2024
Přečteno 295x
Tipy 10
Poslední tipující: zde.neck, BArBArKO, Frr, Žluťák, IronDodo, CULIKATÁ, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pozor na popáleniny, je to velmi žhavé :-)))

08.01.2024 21:36:06 | CULIKATÁ

neboj, dám si pozor:-)))

09.01.2024 09:32:45 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí