Nahota

Nahota

Anotace: ...

Svou nahotu pečlivě tajíš,
jako by to byla jizva
nebo vypálenej cejch,
ale...
mé oči se tolikrát
prošly po tvém těle...
svlékal jsem tě,zatímco si netušila...

mé oči dotýkaj se tvejch...
a tam...a tam...
studánka s chloupky,místo kapradí,
jednou jí pohladím...

Malá ňadra schovám do dlaní
a počkám,až se vzchopí
jejich bradavky...

Odcházíš dřív než svítání
ještě slyším klapat
na horké dlažbě tvoje podpatky

Až obejdu půl světa
/začnu se vracet/
vydej se opačným směrem
nemůžem se minout...

...věřím na oplátky.
Autor STIMPRE, 03.04.2007
Přečteno 648x
Tipy 2
Poslední tipující: Žqáry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

... jo a ještě nejméně ... dvě o sexu zítra ... :-)
... bych to přála každému

03.04.2007 20:01:00 | Marcella

Aby netajila svou nahotu, když jí potom píšeš takové krásné verše.
To víš ženy chtějí být opěvovány a dobývány(sem někde slyšela)

03.04.2007 16:27:00 | Fosca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí