More

More

Anotace: ...

Vlna mora tichúčko sa kníše,
čln stojí ako balvan na zemi,
na pláži mladý človek píše,
prstom do piesku:chýbaš mi!!

Nekonečná diaľka medzi nimi je,
srdce mu pomaly od žialu bije,
príval vĺn mu telo objíma,
celé telo do piesku mu skrýva.

Na oblohe mesiac smutno svieti,
hviezda za hviezdou padá k zemi,
mladý človek smutne na zem padá,
na teba,anjelik,myslieť neprestáva!
Autor maliska, 20.05.2007
Přečteno 327x
Tipy 4
Poslední tipující: Krahujec, mirecek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přirozeně obrazutvorné.

07.11.2019 21:00:15 | Krahujec

jednoducho nadherne...

21.10.2007 01:15:00 | Ria

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí