Zlatá rána

Zlatá rána

Anotace: Ničí mě drogy... jsem grogy.

Zase jsem na háčku,
nic problém nedělá.
Život je na s*,
jsem skoro dospělá.

Jen jehlu přiložit,
pak jemně zatlačím.
Hlavně se nesložit.
Na život nestačím.

Jen chvíle po dávce,
jsou jako v pohádce.

Pořád mi říkáte,
že chovám se nevhodně.
Orbitky žvýkáte,
žijete přírodně.

Co vám je do toho, jak tady žiju?
Kouřím a fetuju, š* a piju.

Co vám je do toho, že jsem moc mladá?
Končím a hotovo! Polibte mi záda!

Vím že mě to ničí,
jsem v p*.

Poslední rána,
poslední v životě,
před očima táta a máma.
Život? To je jen fáma.
Loučím se s váma,
ztrácím se v nicotě.
Autor Mišpule, 28.05.2007
Přečteno 441x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahle je fakt suprová ;o)

09.06.2007 07:46:00 | Neilinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí