Černá

Černá

Anotace: Černá je barva... všeho...

Černá je barva deště,
když se Ti chce slzy ronit,
a Ty křičíš: ještě
když jimi chceš studnu plnit.

Černá je barva smíchu,
když se cítíš smutná
a přetrváváš v hříchu,
jak Tvá duše bludná.

Černá je barva nadějí,
když jsi je rozdupala v prachu
a mezi nimi stopy kolejí,
které se Ti zrcadlí v strachu.
Autor qpal, 10.06.2007
Přečteno 323x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

všechno snad černé není, ne? =)

10.06.2007 11:45:00 | Ágnes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí