zklamal..

zklamal..

Anotace: ...tak jako každý jiný..

Jak vydržet to tu mám,
když ve svém srdci jen bol a klam skrývám?
Když myslím na Tebe v noci jen
a nechávám si zdát krásnej sen.
Miloval jsi mě ale já tvé city neopětovala
a teď..
..za chybu jsem zaplatila..
Už nečtu ty řádky s krásnýma slůvkama,
nedokážu se bavit a flirtovat s klukama..
Ty jsi mě na celý život poznamenal..
ale co nejvíc..
..ublížil si mi a především
..zklamal..
Autor slunce za mrakem, 15.06.2007
Přečteno 431x
Tipy 1
Poslední tipující: Liss Durman
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezke dilko

05.02.2009 12:13:00 | strašidýlko-střapatý

Člověk si musí sáhnout na dno, aby si vážil štěstí.
... a ráno zase vyjde slunčko..."
*PEACE* ;o)

07.02.2008 19:53:00 | Liss Durman

nenajde, kdo nehledá ...

29.07.2007 12:55:00 | Zweiblumen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí