Bez názvu

Bez názvu

Anotace: Tys můj anděli..

Tys můj anděli,tys dal mi štěstí,
propůjčil si mu náhle lesk,
já sevřela své dlaně v pěsti
a vykřičela svou radost a touhu do nebes..

Daroval jsi mi křídla svá,sněhobílá,
aby má naděje celý svět obletěla,
aby našla to,co celý život hledá,
zastihla ji však nenadálá mlha...
Autor Jeskynka, 19.06.2007
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí