Snění

Snění

Anotace: Tak skončila svůj život žena, Jež si tolik přála žít, Leží na mechu zapomněna, A ví, jak nebezpečné je snít

Proběhne se po poli
Krev zůstane na trávě
Výkřik zanikne v okolí
Čím dál blíž je popravě
Za sebou slyší cizí dech
Strach se jí kreslí do tváře
Vzlétne jako na křídlech
O větve si šaty rozpáře
Jehličí bodá ji do nohou
Koukají na ni srny
Jenže ty jí nepomohou
Když na šatech tvoří se rudé skvrny
Za zády jí propuká něčí smích
A pomalu dochází síly
Tvoří se povlak na očích
Co slaný je, a bílý
Z posledních sil ještě běží
Už úplně bez dechu
Však její tělo za ní leží
Uštvané dole na mechu...
Autor branwen, 19.06.2007
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezký

12.07.2007 21:34:00 | Slečna z konce duhy

Krásný, plný emocí..

19.06.2007 10:39:00 | Gabriel17

Krasne jsi vyjadrila zde celou skalu pocitu .

19.06.2007 09:46:00 | carodejka

dobrý psycho... ;o)

19.06.2007 09:14:00 | Ágnes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí