Vzpomínka, to jsi ty!

Vzpomínka, to jsi ty!

Anotace: byla na rychlo...jako každá..

Dneska jsem uklízela pokoj a co tam nevidím,
šuplík se vzpomínkama, které zabolí,
myslíš že je vyhodím?
mám někdy pocit že teprve tehdy to přebolí,

vzala sem si prázdnou krabici,
a ty dopisy, pohledy, dárečky, jsou teď v ní,
doleju si další sklenici,
a nedivím se jí...že to s tebou vydrží...

Člověk tě miluje ale ty ho zradíš,
ten pak lituje... ale co ty?

Žiješ dál vid? jako neporazitelná zeď...

Každá zeď se můj milí,
po roce a půl zbortí,
stářím nebo solí,
co jí moře omílá,
lásko já se mýlím,
ty si ....

Vzpomínka které nikdy neodolám..
Autor Mispul, 26.06.2007
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj, něco mi to připomíná...

26.06.2007 19:21:00 | Ágnes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí