Flied hope

Flied hope

Anotace: pořád to samý téma... =( ..

>>>>>Zbloudilá duše,zjizvená ruka,
pero píše a srdce puká!!!<<<<<<<<<

Tyhle verše píšu pro tebe,
a jednou ti je řeknu tváří v tvář,
neboj,mě srdce už dávno nezebe,
a to sis myslel,že mě znáš ...

Jeden úsměv nic nespraví,
ikdyž dá možná malou iluzi,
ale iluze člověka předsudků nezbaví,
a víš co je nejhorší?Tebe nic nemrzí!

Už nevěřím,že jsem tě měla ráda!
Vím jen,že jsem potřebovala poradit,
jenže tys mi v tu chvíli ukázal záda,
tvý zrady prostě nejdou zahladit!

Duše hoří plamenem bolesti
a srdce je tvrdší než skála,
nějak jsem sešla z cesty ke štěstí
a toho jsem se nejvíc bála!!

Půl roku sis se mnou hrál,
a já ti přesto věřit chtěla,
jenže uhasl plamen,co tak věrně plál,
a i poslední špetka naděje uletěla...

>>>>>Zbloudilá duše,zjizvená ruka,
srdce píše a žalem puká!!!<<<
Autor Sana.sorrow, 29.06.2007
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké...jenom mi trochu vadily ty čárky uprostřed veršů...

07.07.2007 09:55:00 | colorka

Sání tak na to vážně nevím co říct.... je to krásný jako vždycky ...a krvyvý jako vždycky =)

02.07.2007 10:58:00 | Lawondy

.. to je asi nej co sem tu dneska čet :))

30.06.2007 19:36:00 | niemante

to je hezký... jej... ale krutý...

30.06.2007 08:20:00 | black.heart

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí