Neutíkej...

Neutíkej...

Anotace: Je sice jednodušší utéct před problémem... ...ale kdo chce stále utíkat???

Po starém kameném mostě
přebíháš řeku osudu.
Sochy oděné,tak trochu prostě,
sledují tvou samotu...

Na cestě tuláků
chodidla krvavá máš.
Chceš křídla ptáků
-jen iluze! Ty ji znáš...

Ctěla bys lítat,
vzpomínky táhnou tě zpět.
Chtěla bys dýchat!!!
A zalykáš se krutostí vět...

Stále před něčím utíkáš,
však v myšlenkách se vracíš.
Na cestu se nedíváš
v temnotu se halíš...

Stůj, tak zastav se!
Tulačko tančí s nadějí...
Kam utíkáš,proč bojíš se?
Osud nás stejně dohoní...
Autor Arwen....., 04.07.2007
Přečteno 394x
Tipy 1
Poslední tipující: Bubble - miluje - slunečnice
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Ano, osudu nikdo neuteče. Pěkně napsané.

05.07.2007 20:33:00 | Theara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí