Bázeň samoty...

Bázeň samoty...

Anotace: Nevím, jak Vám to přiblížit...snad se bude líbit, dejte vědět

Lehkým dotykem
dotkla ses tmy,
svůdným pohybem
roztančila sny...

Pohráváš si s pavučinou
v osudu se zaplétáš.
Za noci temnou hlubinou
loďkou snů proplouváš.

Až dopluješ k úpatí Samoty,
nalezneš město času.
Ulicemi Nikdy a Mohlo by
procházíš podle hlasu...

Slyšíš jak ulicemi zní,
vábí tě, zesiluje a opět umlká...
Ptáš se: "Jsi poslední?"
žádná odpověď a snad tě nevnímá.

U starého domu Naděje
zastavíš se únavou...
hledáš pomoc přítele,
Ale odešel za jinou...

Do ticha recituješ báseň
a Tvůj hlas to ulicemi zní!!!
Cítíš strach a bázeň.
Bojíš se a jsi tu poslední...
Autor Arwen....., 05.07.2007
Přečteno 381x
Tipy 1
Poslední tipující: Bubble - miluje - slunečnice
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až dopluješ k úpatí Samoty,
nalezneš město času.
Ulicemi Nikdy a Mohlo by
procházíš podle hlasu...

Dokonalá básnička.. moc se mi líbí, je v ní něco upe krásného..

30.05.2008 11:26:00 | Bubble - miluje - slunečnice

Na poprvý mi to přišlo prvoplánoví-promin, ale když sem to čet podruhý málem mi ukápla slza¨-to jen proto že mi to přišlo jako by to bylo o mně o tom s čím se potýkám a jak se cítím když ji vidím s jiným...

06.07.2007 01:50:00 | A.Adonay.Š

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí