nepoučitelný úsměv

nepoučitelný úsměv

Anotace: je to pokus-psal jsem to sem z hlavy.přečtěte si to, zamyslete se a třeba ohodnoťte. je to krátké

když je úsměv těžší než břímě , které neseš
když tvé ruce jak dvě suché větve jsou
buď rád, že jsou takové
že zbraň již neunesou
a ty jsi tím opět odsouzen k žití
co přichází často
aspoň na chvilku zase odejde
v to věř
a buď šťasten
neboť jsi stále ještě souzený
Autor ratvasilis, 11.07.2007
Přečteno 360x
Tipy 2
Poslední tipující: Džín
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí