Už jsem pryč

Už jsem pryč

Anotace: už se nemusíš bát

Padá listí,padá sníh
Teď už platím za svůj hřích
Teče voda,tečou slzy
K čemu byly naše sliby
Běží chlapec,běží čas
V dálce slyším ten tvůj hlas
Pořád volá jméno mé
Když si na to vzpomene
Zabolí to jako dřív
Už nestačil jsi mi říct
Co pro tebe znamenám
Naposled ti zamávám
Cestou svou jdi jen dál
Už zmizela ta,které ses bál……
Autor llucinka886, 16.07.2007
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná, pokračuj...díky

17.07.2007 00:30:00 | Viki C.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí