Sen,který se neplní

Sen,který se neplní

Anotace: neptejse a veř že se splní.....

Proč děláš,že mě neznáš,
když dobře víš kdo jsem.
Snad to taky někdy poznáš,
co je to mít svůj tajný sen.

Ten sen,který se nesplní,
a ty to dobře víš.
Žiješ stále v domnění,
že je čím dál blíž .

Není a nikdy nebude,
je to jeden ze snů co se neplní.
Nic jiného,už ti nezbude,
však plní se těm co se neptají.
Autor llucinka886, 18.07.2007
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí