Pohádka života

Pohádka života

Anotace: no... posuďte sami...

Jdeš po náměstí plném prachu
a všude kolem části těl
podrobených strachu.

Jen ty máš tělo celé
a v srdci uchováváš
neustále city vřelé.

Jo, každý má svůj vlastní svět
a ty jen hledáš někoho,
komu bys to mohla vyprávět.

/takže.../

Vyprávím, jak ze života
zbyly mi jen vzpomínky,
a z očí potůčků pramínky.

Jak vše zbořilo se v okamžiku
a nezmohl nic ani
zoufalý pláč trpaslíků.

Jak zbylo mi jen srdce rozedrané,
zoufalé oči pro pláč
a tělo tebou roztrhané.

Vyprávím o zborceném světě jedné naivní malé holky, pro kterou znamenáš všechno... a dlouho ještě budeš
Autor qpal, 19.07.2007
Přečteno 302x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc krásná báseň, ale zamysli se nad 1. řádkem...cybí u...:)

24.07.2007 15:24:00 | Trewish

chju...

20.07.2007 14:07:00 | black.heart

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí