Kolikrát?

Kolikrát?

Anotace: ... hodněkrát... a chtěla bych zase...

Kolikrát jsem v našem vztahu řekla, že to myslím vážně?
Kolikrát jsem se smála tomu, že píšu milostné básně?

Kolikrát dával jsi mi pusu na dobrou noc?
Kolikrát chtěl jsi mi přispěchat na pomoc?

Kolikrát tajíval se mi dech?
Kolikrát mi tvá ruka stanula na zádech?

Kolikrát mi na tváři úsměv hrál?
Kolikrát sis mě u sebe mít přál?

Kolikrát jsem chtěla být šťastná?
Kolikrát mi ještě svitně hvězda jasná?

Kolikrát jsem se těšila na tebe?
Kolikrát jsme pozorovali hvězdami poseté nebe?

Kolikrát sis mě přivinul na svou hruď?
Kolikrát jsem ti řekla: navždy se mnou buď?

Kolikrát jsem si pohrávala s tvými vlasy?
Kolikrát? Tak kde jsou ty časy??
Autor qpal, 20.07.2007
Přečteno 312x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano...

20.07.2007 11:03:00 | Bíša

Zase začne něco nového,lepšího...uvidíš:)

20.07.2007 09:38:00 | už ne pernikova princezna

...vše má svůj začátek i konec ...

20.07.2007 08:17:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí