Neschopnost

Neschopnost

Anotace: Takovej výtvor včerejší noci...

Víš, co znamená láska?
To je, když Ti i po zklamání
pro druhého srdce praská.

Víš, co je to zklamání?
To je to, co slzy do očí
Ti každodenně nahání.

Víš, co jsou to slzy?
To je to, co roníš
každodenně brzy.

Víš, co znamenají každodenní rána?
To jsou doby,
kdy probouzíš se sama.

Víš, co je to samota?
To je doba křiku,
ale hlavně němota.

Víš, co je to neschopnost?
To je to co chceš vrátit
a nejde to... a ty chceš tak moc...
Autor qpal, 20.07.2007
Přečteno 282x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zlatá slova...

20.07.2007 11:08:00 | Bíša

Láska je nemoc, při které musejí pacienti do postele...hi

20.07.2007 10:56:00 | zzlatý

Strašně krásně si to napsala...hrozně bych ti přála aby ti už bylo líp...

20.07.2007 09:36:00 | už ne pernikova princezna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí