Motýl... a Ty

Motýl... a Ty

Anotace: Další výtvor...

Ty zlomil jsi mi křídla příliš brzy.
Už mi neříkej, jak moc Tě to mrzí.

Ty nožičky jsi mi utrhal.
Řekl´s že život i tak jde dál.

Ty tělo jsi mi rozpůlil.
Stejně tak i srdce rozlomil.

Ty ústa jsi mi zašil.
A říkal slova jako: nešil.

Ty životu mému jsi velel.
Tak nechť roste i na mém hrobě plevel.
Autor qpal, 21.07.2007
Přečteno 304x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc dobře tě chápu.

22.07.2007 13:36:00 | jehlaspichlas

Snad trochu rozumím Tvému smutku...

21.07.2007 14:42:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí