Nevěra

Nevěra

Anotace: Tak to sem vymyslela dneska v práci... no, posuďte sami...

Prosklená zákoutí
srdeční chlopně,
svět co se nehroutí -
to není pro mě.

Napsaný úsměv
na smutné tváři -
to není ten,
co neustále září.

Pravá tvář lásky
schovaná za mraky,
ďábel co lítá
mezi oblaky.

V ručníku ukrytá
lidská nevěra,
zlomené srdce -
no to se přece nedělá.
Autor qpal, 22.07.2007
Přečteno 340x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

První sloka - naprostá blbost. Všechno se jednou
zhroutí, rozpadne.

22.07.2007 13:33:00 | jehlaspichlas

škoda rytmusu v posledním verši... jinak pěkná...

22.07.2007 12:45:00 | Qee

bohužel...

22.07.2007 12:39:00 | zzlatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí