Čekání na smrt

Čekání na smrt

Anotace: I to se může stát,ať už se nám to může zdát sebehroznější.Realita je krutější než se zdá..(omlouvám se za výraz nehla,vím o něm:o)

Čekání na smrt

V zákopech leželi nehybně
a kolem nich prošlo jen ticho
Tančilo kolem nich bezchybně
a oni na bahno tlačili břicho

V maskáče a kanady odění
v rukách svírali pevně zbraně
Čekali na boje znamení
na obranu své milované země

Do pole náhle postavička vběhla,
v tu chvíli začalo střílet všecko
po salvě ležela u země,ani se nehla
To mámě při úprku uteklo děcko
Autor mOBSCENE, 23.07.2007
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach bože, až mi málem vyskočilo srdce krkem....
Žel, je to pravda, válka je hnus, ale báseň je pěkná.

25.07.2007 18:15:00 | Malé nic

No chudák máma.To dítě to nic neví.

24.07.2007 21:17:00 | s.e.n

Jsem pacifista - ve válce trpí, hlavně ženy a DĚTI!!!

23.07.2007 20:29:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí