Dnes zdál se mi sen...

Dnes zdál se mi sen...

Anotace: ...nejen dnes .... ********************************************************

Pokaždé, když spatřím Tě ve svých snech…
Odcházíš. Nesměješ se...a smutek máš ve tváři…
Realita v tlukot srdce se změnila…
Smíření. Láska. Nenávist?
Zarývám nehty své do zdi…vím, že se nevrátíš…
Něco šeptá mi: „Leť! On Ti odchází…“
I když mám křídla a ze vzduchu
vidím naší…duhu….,
po které před lety, spolu jsme chodili…v duchu…
říkám si: „On stejně už neslyší, nevidí, necítí…“
A já sílu ztrácím..kde hledat možnosti?
Zahodit starosti? Jak najít moudrosti,
co v srdci mém chybí
neb láska – obsadila vše, co je mi Svaté…
a já už Ti po několikáté
volám, píši, prosím….
Dnes naposledy (?)…doletím k Tobě
a přistanu před Tebou…odevzdávám Ti svá křídla….
odevzdávám Ti své já…zůstávám stát…nahá…sama…
čekám….odpovědi Tvé se však nedočkám….
Podruhé zarývám nehty – tentokrát – nikoliv do zdi,
ale vyrývám Ti na záda: znamení!!!
Chtěl jsi mě vůbec někdy??? Lásko,
proč zdáš se mi???
Modrá a černá….dvě barvy co znamenají
Tvůj…náš…(?)…svět….
„To je realita!“, slyším Tvůj hlas….nic nejde vrátit zpět….
Chci vnímat vůni, co tolik schází mi…
však necítím jí…mezi stromy, ztrácím jí….
Vítr vše odvál do větví…společně se štěstím….
že ráno se probudím a uvidím…
…z okna…jak na stromě utkaná
z jemných pavučin …vůně Tvá….
posílá mi kousek Tvého já…
Ale…!!!
Já probouzím se….v pokoji prázdnota….
jen na zdi jsou vyrytá….znamení….nebo…slova (?)
…To je realita...co zdá se mi...
Autor Aniba, 24.07.2007
Přečteno 409x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nebuď smutná
veď taká ťažoba
nieje nutná
Príjemnejší usmev je
čo na tvári Ti
zahraje / je,je,je,.... /

24.07.2007 20:45:00 | džemo

Chjo, to je tak smutný počtení, že mi došla slova...a to je teda co říct :o)
Anibko, vypsalas smutek tak věrně, že se mi na zdi za monitorem málem objevila taky, ta slova vyrytá bezmocí...Víš co? je to vypsané, je to venku, tvá duše teď potřebuje přísun kyslíku, slunce a zběsilosti-roztáhni křídla a leť!!!Sejdem se nad lesními hvozdy a provedem nějakou děsnou lumpárnu ve vzduchu,jo-o?? ;o)

24.07.2007 20:39:00 | Navire

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí