Víra s nedůvěrou

Víra s nedůvěrou

Anotace: pokus o volný verš

Sbírka: Víla

Jsem blázen
Co věří s nedůvěrou
Ze strachu ze zklamání
Které tak moc dobře zná

Co s odvahou zbabělce
Sám sobě strach nahání
Že to jediné co má se rozplyne
A nezbude tak vůbec nic

A ubližuje nejen sám sobě
Když vidí stíny tam kde nejsou
A vykládá si je po svém
Bez nároku na vysvětlení

Čímž ubližuje nejen sobě
Ale i těm co má rád
Když pochybuje
Že ho mají rádi
A začne se smát
Autor přema, 26.07.2007
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o)...držím pěsti při dalším tvoření

26.07.2007 18:21:00 | Severka

Myslím,že dobrej pokus o volný verš..ale rýmy tam máš stejně..

26.07.2007 17:55:00 | animovaný medvídek Pů

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí