Odpusť

Odpusť

Anotace: napísaná v dosť veľkej depresii..priznávam...

Odpusť slnko,
že zneužívam lúče tvoje,
no nepozerám sa na ranné zore.

Odpusť strom,
že vyrývam spomienky ti do kmeňa,
vo vedomí,že ťa už netreba.

Odpusť voda,
že nevážim si tvoju čistotu,
že už nemám pri tebe istotu.

Odpusť Bože,
že mnohokrát nežijem správne,
že odkladám dobré skutky dávne.

Odpusť človek,
že ubližujem ti,
že možno nemám žiadnej cti,
no už nemám na život liek...
Autor maliska, 29.07.2007
Přečteno 467x
Tipy 3
Poslední tipující: Krahujec, mirecek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Depresivní stavy mají občas všichni a právě i tehdy vznikají velká díla.

07.11.2019 21:35:18 | Krahujec

dakujem

30.07.2007 08:55:00 | maliska

Krasne napsane...

29.07.2007 23:31:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí