Balada o mojom živote

Balada o mojom živote

Anotace: pravda je to...

Prečo konala som dobro,keď odvďačili sa mi zlom,
keď nazvali ma psom...

Keď každý pohľad uráža ma,
Keď viem,že vždy keď ma vidíte,ohovárať sa dá...

Viem,
Že nie som ako vy,
že iný,krajší,bohatší život mám,
že pokaziť vami si ho nedám.

Viem,
Že nebaví ma móda,
ale prednosť dám prírode,
že nebaví ma mestský život,
že drogami a alkoholom si múdry človek život nezbabre.

Že verím v Boha a snažím sa dobre žiť,
že nemôžem bez JEHO lásky žiť.

Nechápete,prečo trávim voľné chvíle sama,
prečo nerada sa s ľuďmi stretávam,
nechápete,prečo mám tak samotu rada,
raz vám z diaľky od srdca zamávam...
...vtedy možno pochopíte...
Autor maliska, 29.07.2007
Přečteno 363x
Tipy 3
Poslední tipující: P.Balam, Krahujec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá životní sebereflexe - pravdivá - přímá.Trochu introvert a samotářka, která raději chodí po lukách, lesích a vnímá život s vírou a svém vnitřním poklidu.

07.11.2019 21:41:11 | Krahujec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí