Ráno

Ráno

Anotace: vím že se to možná nebude moc rýmovat..ale i tak jsem si v tom našla něco svého..

Ráno já vyhlížím, nemůžu spát,
bíle se obleču a pak se vdám.

Drahý můj, lásko má, chybět mi budeš,
těch snů se nezbavím a ty v nich budeš.

U plotny budu stát, dítě pak chovat,
mám mladou matkou být, ale nemilovat?

Tolik mi chybí ty tepy srdce,
nebo snad blízkost té veliké touze..

Ležím tu v posteli, nemůžu dospat,
kéž mi jed v lahvičce pomůže, ne snad?
Autor Flow Calipso, 30.07.2007
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí