Rieka

Rieka

Anotace: dalšia do zbieky mojich piesnii...

1.Stojíš na brehu rieky a cítiš sa sám,
navždy sám,stále sám,opustený sám.
Odchádzaš od všetkých,tých ktorých máš rád,
máš rád,mal si rád,veľmi rád.

2.Tajomstvo rozvodnenej rieky ťa núti skočiť tam,
skočiť tam,dole tam,do tmy tam.
Nechceš už vyzerať pred nimi ako klaun,
ako klaun,nešťastný klaun,smutný klaun.

Ref:
Nechceš si priznať,že si slabý,nemáš už síl,
Odmietaš rady,tých tvojich prevtelených víl,
Už nemôžeš dýchať,tvoje bezvládne telo,
ukryla už rieka,tak sa už raduj smelo.

3.Tvoje telo odnáša prúd a bolesť spolu s ním,
spolu s ním,stále s ním,do tmy s ním.
Už nevládzeš vypiť ten svoj kalich plný vín
plný vín,tvojich vín,strašných vín.

4.Bol si sebec a preto sa topíš v rieke sám,
v rieke sám,špinavej sám,rozvodnenej sám,
Nikto ti nestihol prejaviť,ako ťa má rád,
má ťa rád,strašne rád,veľmi rád.
Autor maliska, 08.08.2007
Přečteno 387x
Tipy 1
Poslední tipující: Krahujec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kruté i pro sobce.

07.11.2019 21:54:58 | Krahujec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí