Odešel

Odešel

Anotace: ublížil,šel dál a už se nevrátil

Zlomil,zklamal a šel dál,
opět sem to já,kdo prohrál.
Milovala,trpěla slzy utírala,
oči před ním zavírala.
Jak moc schovat by se chtěla,
kam zmizelo štěstí,které měla?
Rozplynulo se kdesi v dáli,
tak proč jsme se tak strašně báli.
Něčeho co vlastně ani nebylo,
nic tu po tobě nezbylo.
Tak kde jsi?Kam jsi šel?
zlomil,zklamal a odešel.
Autor llucinka886, 12.08.2007
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no basnicka je to pekna sic tam mam jeden mensi otaznicek ale jnak dobry...

17.08.2007 16:39:00 | UNDEAD

Pěkná básnička, sice krátká, ale pěkná :)

14.08.2007 12:42:00 | Nessy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí