Vzpomínka na Petra

Vzpomínka na Petra

Anotace: byl součástí mého života,po každé lásce zůstanou stopy...

Myslím na tebe,
stále
už ani nevím,kde všude,
na Tebe myslím.
Chybíš mi,
tvá černá duše
chci vlastnit tělo a to jest těžký hřích.

Myslím na tebe
když mi ráno provoní černá hořká káva,
za ta léta už věděls,co mám ráda.

Myslím na tebe
dnes zavřeno!
Inventůra vzpomínek...
V mé hlavě stovky dopisů na rozloučenou,
rozmazaný pohled skrz okenní tabuli bolavýma očima.

Jasně napoví nám,
že dnes něco se končí
a něco snad? začíná
....

Myslím na tebe
potkávám tě všude
volám do tmy tvé jméno.
Láska či noční můra
s tvou setbou pro stíny
cesta zpět dávno zavátá
víčka ztěžklá
rozporem pravdy a lži
již se netážeme.

Románové lože,
propadlé a vystydlé.
Obsah již zkreslený
s příměsí dějin a zločinů.

....

A zase tě potkávám,
jenže to už dávno nejsme my...
Autor Bačkorka, 12.08.2007
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc krásná,cítím že to nepíšeš ty ale tvé srdíčko,mám stejný pocit,krásně napsané

16.08.2007 20:02:00 | Aluna

fakt píšeš dobře osůbko,líbí se mi obsah i forma a cítím z toho hlavně ten tvůj pocit...

13.08.2007 16:46:00 | airelle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí