Druhá šance

Druhá šance

Anotace: .........

Blíží se půlnoc,
už spát bych asi měla.
Nejde to,nemůžu a ani nechci,
proč bláhově jsem snila?
Vžit přece to láska má tu velkou moc,
tak ,jak to že zanechala bolest v srdci.
Pro pár nocí touhy,
vzdal ses všeho co jsi měl.
Je ti to líto,
odpustit bys chtěl.
Chci,ale nemůžu ještě bolí to,
chtěla jsem ti říct,že už to nepůjde.
Že můžeš si za to sám.
a stejně přesto všechno vím,
Že druhou šanci ti zas dám.
Autor llucinka886, 08.09.2007
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí