V příštím životě

V příštím životě

Anotace: něco končí, něco začíná

Natahuji ruce tmou
a doufám, že rozetnou
prázdnotu, co duše cítí
dosáhnou až na dno bytí
na život, co budu mít
v jiném těle jinak žít
v chladné tmy nahotě
v příštím svém životě...
Autor Stepa, 09.09.2007
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen ať tmu rozetnou, ale na život, ať nesahaj...!

09.09.2007 20:26:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí