Večerní smutnění

Večerní smutnění

Anotace: To jsem napsala,když jsem byla uplně mimo...snad se vám to bude líbit

Večerní smutnění

Duše prázdná jak silnice bez patníků,
duše prázdná jak struny bez hmatníku.
Duše,která ví,že dělá chybu,
ale nemůže přijít na to,jakou.
Duše,co má kolem sebe mlhu,
duše co je nespokojena se svou vládou...

Srdce,co je napůl přelomeno,
srdce,co je přehlíženo,
srdce,co tam pořád tluče,
srdce,co při pohledu na tě skáče.
Srdce,co už pláče dlouho,
ale ještě dýl se mu nepomohlo.
Autor .K.r.i.s.t.y., 10.09.2007
Přečteno 333x
Tipy 5
Poslední tipující: Truckle, monterka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahoj, mrkla jsem se na Tvoje počátky:-) jsou stejně výborné jako tvoje konce:-)))

07.07.2008 17:30:00 | monterka

S těma strunama se ti to vážně povedlo...krásný obrat...i báseň je pěkná

10.09.2007 19:06:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí