vzpomínka

vzpomínka

Anotace: ...

Měls´ na mně rád to,jaká jsem
Pohled tvých očí poznala bych mezi stem
Vždycky jsi říkal, ať prý nejsem smutná
a abych se smála...
Když jsem se bála a nevěděla čeho...

II.

Do očí díváš se mi vždycky tak dlouze
Mohla bych říct, že tě za to nenávidím
Ve stejném okamžiku podrobeném touze,
kdy se stydím...
Autor ztracená, 20.09.2007
Přečteno 339x
Tipy 4
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, Eviscerate
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně zajímavá

23.09.2007 11:33:00 | Eviah

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí