pařáty smrti

pařáty smrti

Anotace: když už je to hodně špatné...

kolem mě…
spousty pařátů
…drápou mě

jakoby má duše
/trhaná na kusy/
přestala žít
/bránit se/

ty pařáty pálí,
/jsou jak z ohně/
jsou všude…
dusí mě…

nemůžu uniknout…
z jejich objetí
/nemůžu uniknout/
z jejich zajetí…

ty pařáty…
/jsou příslib smrti/
jejich síla…
mě drtí

už už mě mají
/…není úniku/
už trhají…
duši i srdce
zaslepují mou mysl,
omamují smysly…

…propadám se
…odcházím
…jinam
…pryč
…s nimi
…se smrtí…
Autor dream in emptiness, 23.09.2007
Přečteno 487x
Tipy 1
Poslední tipující: JohnyD.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nikdy není brzo...spíš bych řekla, že nezáleží na tom kdy, ale jak...

23.09.2007 16:13:00 | dream in emptiness

Hlavně neodcházej :). Na to je ještě dost brzo přeci.Povedené. *

23.09.2007 15:11:00 | Eviah

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí