Rozcestí

Rozcestí

Anotace: V této básni jsou zachyceny moje skutečné city a pocity z pár měsíců mého prozatimního života.

Skočit, nebo zůstat na zemi?
Je to tak pošetilé, zdá se mi.

Připadám si jak v románu,
však tohle je realita.
Nepodařený vtip osudu,
nebo snad čirá náhoda?

Přišla bych o všechno,
na čem mi záleží.
Co se však dělat dá,
když jiskra přeskočí?

Mám jak volný pták letět,
vstříc vycházejícímu slunci?
Chtěla bych to vědět,
nemůžu si pomoci.

Je mi jako bych se měla roztrhat.
Část chce zůstat, část riskovat.
Autor SlyDog, 26.09.2007
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí