PROČ

PROČ

Anotace: no comment

Kdo z vás mi teď poradí jak mám dál žít,
chtěla sem jen málo a ani to nemužu mít
proč už jednou provždy nemužu jít do nebe,
nedokážu už se podívat ani sama na sebe...

proč, ti co sem ráda měla už jsou dávno někde tam
proč muj život byl a nadále i je jeden velký klam?
proč tu musím pořád ještě být, k čemu mi to tu je?
proč je tu tolik lidí, co se zmého života raduje?

Proč? kdo mi na tohle vše aspon jednou odpoví??
nebo snad mám dál čekat až mi to někdo napoví?
však jednou přijde na řadu i ten muj krásný den,
a všecka má posbíraná odvaha už nebude jen sen
Autor holubice, 28.09.2007
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Holubice roztáhni křídla a rozleť se..."Vím, že to je občas těžké, ale zapamatuj si jednu věc. Po temné noci přijde jasnější den. Nezáleží tedy na tom, jak těžké to je, napřim svou hruď, měj hlavu vzhůru...a zvládneš to!" tohle můžeš číst na mém profilu a já tomu věřím!!

29.08.2008 18:22:00 | Actafool

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí