zrada krásy

zrada krásy

Anotace: mladá slečna šestnáct let krásná byla jak jarní květ měla život před sebou ale teď ji nohy smrtí zebou. poslechněte příběh který se kdy stal měla krásné vlasy a její rodinou teď cloumá žal...

myslela že její kráse patří svět
až do chvíle kdy někdo urval ten pomyslný květ
zrada ničila její svět
ona jej měla ráda ale nechtěla se chvět

jeho mysl patří jiné
když jejich láska každý večer splyne
říkala si je to lež
ale když ji viděla zlákala ji temná věž

dívala se dolů
tam kde smávali se spolu
udělala jeden krok
a pak už jen dlouhý krok

smála se když padala
o smrt bez bolesti žádala
její tělo leží
tam pod temnou věží

její srdce mlčí
tělo mrtvo její tělo je teď vlčí..
Autor Taker-666, 01.10.2007
Přečteno 320x
Tipy 3
Poslední tipující: C.alwen, Scream.demon
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nezbyva mi než souhlasit, má to skvělý spád.
a k tomu všemu mi počítač generuje: SIX...no to je snad znamení...sixsixsix

07.03.2008 00:18:00 | C.alwen

Fascinující...nádherné..tak procítěné...

03.11.2007 21:43:00 | Scream.demon

Hodně procítěná! A ten konec je.... mno prostě smutný

07.10.2007 21:44:00 | Dagon.Lestat - My winter storm

bílá vlčice, odděna v bílém kožichu smutku navždy truchlí a nepamatuje si proč

05.10.2007 16:34:00 | Mišpule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí