Vyslyšená modlitba

Vyslyšená modlitba

Anotace: Nevěděla jse,kam jinam to zařadit.A hodnoťte a pište komentíky,prosííím...;-)

Vyslyšená modlitba

Nový den rodí se,
na temném nebi,
nádherný chlapec
za lásku se modlí.

Za lásku zakázanou,
jíž okolnosti nepřejí.
Láskou se prodírají,
jak rybky,
jenž plují proti peřejím.

Modlící chlapec,
ptá se Boha,
Proč takovou pohromu
na jeho hlavu seslal?

Co spáchal tak hrozného?
Proč musí trpět?
Proč jejich lásce není dopřáno,
aby zkrášlila tenhle svět?

Chlapec,jako v tranzu,
slyšíc Boha odpovídat:
„Již ani já,chlapče milý,
nemůžu se na to dívat.

Zbavím vás oba utrpení,
té ukrutné bolesti,
ať jiní lidé lásku zkusí,
a třeba se jim poštěstí.

Vtom stalo se,
že chlapec milý,
na svou dívku zapomněl,
stejně jako ona na něj,
a sami světem blouhí.

Ale už neberte,bohové,
šanci lásce vzkvétat,
ať nemusíme sami,
nástrahami světa se proplétat.
Autor Emily_Strange, 13.10.2007
Přečteno 364x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Winnacott, Já Esther Ruth
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trošku připomnělo jeden film.. nadhernej film..
Eternal Sunshine of the Spotless Mind.

23.12.2007 09:52:00 | niemante

ač nám není přáno, tolik bolí zaopmnění!

21.11.2007 20:53:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí