nebýt

nebýt

Anotace: tak takhle nějak se cítím

slzy
jizvy
na duši i na těle
ptáš se proč?
já taky.
odpověď nenajdeme
je toho moc
rovnice o tisících neznámých
ty nelze vyřešit
neumím to
jsem slabá
ubližuju
trápím
usnout a spát
nevzbudit se
zmizet z povrchu země
být párou nad hrncem
vypařit se
přestat být
přestat ubližovat
nezatěžovat
nebýt
ulevit sobě
i ostatním
hlavně těm
nezaslouží si mě
neudělali nic špatně
a já si nezasloužím je
jejich lásku
jejich péči
jejich strach
Autor Týnižka, 14.10.2007
Přečteno 280x
Tipy 3
Poslední tipující: sluníčko sedmitečné, Selené 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak už neměj strach a přestaň se lásky bát:)

17.10.2007 14:07:00 | sluníčko sedmitečné

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí