Chybíš mi

Chybíš mi

Anotace: Vzpomínka...

Dnes v noci otočil se o rok svět
Tam kde obloha je modrá prý nic už nebolí
Tak dávno u sebe už necítím Tvůj dech
Mám prázdno v duši a rána se nehojí

V mém světě – tam čas nikdy nestojí
chyby se neberou a šance se nevrací
Život je křehký jak kolečko ve stroji
Vejde se do dlaně a lehce se zastaví

Chci být zas s Tebou šeptám si mlčky
Však cena je vysoká - Bůh mě dnes pokouší
Pro slzy nevidím na konec cesty
Laskavý vítr něžně je vysouší

Až oči se střetnou - řeknem si beze slov
O čem jsme snili – jenom pár němých vět
Vezmeš mě s sebou tam do zahrad na ostrov
Dveře se zavřou a nebude cesty zpět…
Autor Adam Piston, 20.10.2007
Přečteno 560x
Tipy 7
Poslední tipující: Terakota, Duhová, El, Elizabeth-Lili
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky mi chybí...

21.10.2007 10:56:00 | Stanya

Vzpomínky jsou vražedné :-( a některé bolí a moc.

20.10.2007 20:34:00 | Wyrda

cesty zpátky nevedou do ráje
-možná mě po tomhle pošleš do háje.
podle mě však před sebe hleď
a krásnější pro tebe pak bude svět.

vzpomínky sice bolí.....ale já jsem si jistá,že za čas bude líp...:)

20.10.2007 18:22:00 | Duhová

Proč mi přijde jako by byla o mě??

20.10.2007 16:05:00 | Bůchví...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí