V útrobách toho tvora

V útrobách toho tvora

Anotace: každodenní putování v plechové obludě, která žere čím dál víc lidí!

v zajetí stereotypu,
v mlčení beze vtipu,
v útrobách autobusu,
v kráse všeho hnusu,
v objetí berlí, holí,
každý člověk se bojí,
a jako zkoprnělý,
jen u tyčky stojí,
jak barová tanečnice,
jak uvadlá slunečnice,
jak vzpřímená tasemnise,
pro jistotu se tiskne více,
výstupy, nástupy,
lidí zástupy,
uzavřeny vstupy,
dědové supí,
sněhové závěje,
vždyť se nic neděje,
zítra je taky den,
dokonce neděle,
pseudoinvalida,
a mladá kůže líná,
co zmůže kocovina,
z červenýho vína,
v zajetí stereotypu,
v tichosti beze vtipu,
usínám na sedadle,
kde bude dnes konečná?
Autor Muta cum liquida, 20.10.2007
Přečteno 283x
Tipy 5
Poslední tipující: žároffka, Moonlight7, Já Esther Ruth
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo...

20.10.2007 23:04:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí