Žiji pro....?

Žiji pro....?

Anotace: ...už nikdy...kéž by to bylo naposled

nejsem ničím z toho
co jsem mohla být

můj svět
je představou
jednomyslně
popírající

i tebe
ani nevíš...

jak vstávat se sluncem
když hvězdy pro tebe zhasly...

zbytečně počítat dny v kalendáři
když nežiješ ani jediný z nich...

otačet se k lidem
když všechny oči jsou zavřené...
a právem

jen pro to, že milovat bolí
bych se mohla smát hodiny

a stejně to nepomůže

někdo by se zeptal
jsi tím stínem co tě honí?

jsem tím vším
co jsem stvořila...
Autor DIDADA, 28.10.2007
Přečteno 384x
Tipy 8
Poslední tipující: jaňa, maena, Vladimír P., Selené 2, Květa
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přijde mi, že tato je z tebe... je hezká-a přitom smutná... tak pěkně to umíš jen ty:) a tato je obvzláště vydařená

24.01.2008 19:36:00 | jaňa

píšeš dobře, to se mi líbí. je to od srdce, že?

28.11.2007 12:14:00 | Vladimír P.

smutnokrásná!

03.11.2007 21:57:00 | oakbark

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí