Pod-zimní...

Pod-zimní...

Anotace: Čas...Plyně děsivě pomalu...Chtěla bych navýšit konto, které mi každou vteřinou nabíhá...Chtěla bych ho navýšit, okamžitě a teď! Za chvilku aby tam naběhlo...Pár...Let...Nebo snad: ,,Jen leť má lásko" ? ...A...Až to budeš můj milý M. číst...Hledej se tam

Vysoko nade mnou se koná svatba
černých krkavců.
Hromy jim hrají pro celý život
a já to smím jen z povzdálí sledovat.
Jsem daleko. Jsme daleko.

Daleko od svého cíle.
My dva.
Těžko říct jestli nás čas dělí od sebe
nebo dělí nás a svobodu.
Čaj chladne na prázdném stole.
/Promiň, nenapila jsem se/

Odvedl jsi mé myšlenky
a čaj už dokonale vychladl.
/Až půjdu, vypiju ho/
Možná jsem se naučila milovat /bližního svého/.
Foukal vítr.

Čas plyne, ale i ten čaj stydne rychleji…
Zrcátkem prohlížím svou budoucnost
a věř, že se nepoznávám…
Tak zatraceně pomalé minuty,
tak zatraceně blízké dotyky…

Otevřít oči,
promnout zrak,
zaostřit,
shlédnout situaci a milovat!
/ Kdo mě to naučí?/
Přečteno 321x
Tipy 5
Poslední tipující: callowsick, qpal, Zuz.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krkavci na Jínanech?

01.11.2007 22:48:00 | callowsick

tezko rict, kdo...

30.10.2007 21:06:00 | qpal

život, Malvínko.

30.10.2007 19:53:00 | Zuz.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí