Stékají!! A tvojí vinou

Stékají!! A tvojí vinou

Anotace: tak vrať se a setři je.....

Pláču…
a ty ptáš se proč?
*Tak mě chvíli poslouchej *
Pláču….
Pro dny s tebou strávené,
co měly být věčné.
Pláču…
Pro duše,které tak trpí,
pod tíhou vzpomínek,co je drtí.
Pláču…
Pro nás dva,co spolu měli jsme být,
už nestačí,když jeden z nás bude chtít.
Pláču….
Pro noci co život vzal jim den,
Pro svůj nenaplněný sen.
Pláču…
Pro bolest co mě tak ukrutně svírá,
Pro každého,kdo špatné chvilky mívá.
Pláču…
Protože ty jsi mi naději vzal,
a ještě k tomu sprostě lhal.
Tak proto,teď už to víš…
Vrať se a setři je!!
*chladné slzy *
Ty,jenž stékají tvojí vinou
Autor llucinka886, 30.10.2007
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a nestíkají protože chceš? i když tečou slzy je to dar, když cítíš bolest, cítíš život

30.10.2007 17:44:00 | -------------

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí