Růženka

Růženka

Anotace: mojí nejdražší babičce...

Sbírka: Růženka

Zítra má svátek má nejdražší,
ve vzpomínkách stále bloudím,
bledá pleť teď Růži nesluší,
úsměv ze rtů na věky loudím.

Spánkem věčným spící kráska,
dech navždy jí vzal sám čas,
probouzí ji jenom naše láska,
neutichá ani v jednom z nás.

Klubko vlněných snů v dlaních,
krásných veršů zrozených tmou,
vlídnou rukou navždy vepsaných,
probouzí Tebe, drahou zesnulou.
Autor Moonlight7, 01.11.2007
Přečteno 299x
Tipy 4
Poslední tipující: Chašmodský, Pišák, Woski
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná pohádka, nebo realita?

02.11.2007 17:11:00 | Pišák

ano ano,krásné:)

02.11.2007 08:16:00 | Woski

Krásné, že?

02.11.2007 06:35:00 | Bůchví...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí