My

My

Anotace: schýza:D

Viděla jsem jí znovu,
jen letmě se na mě podívala.
A pak znovu,
jsem jí vše vyčítala.

Ten pohled,
mi napověděl mnoho.
 Jen letmý pohled, 
a tolik slz z toho.

Pak zmizela mi z dohledu,
všude byly střepy rudé.
Když zmizela mi z dohledu,
všude byli kapky mojí krve.

A jenom prázdný rám na zdi
tam po ní zůstal,
jen prázdné místo na zdi
a život šel dál.

Zabila jsem jí
a přesto žije dál.
Na mě stále lpí
ve mě se ukrývá.

A tet´ tu stojí
v ruce má střep,
ze zrcadla zaražený
a všude je její krev.

Autor Demotivovná Dezorientace, 14.11.2007
Přečteno 322x
Tipy 4
Poslední tipující: Lecco, Simísek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí