Krutá zeměplocha

Krutá zeměplocha

Anotace: ...

Jsem jenom kolo bez dvou kol...
a úsměv trpký co zamrzá na rtech...
jsem jenom růže co nemá trní,
a nahá pozoruje, jak válčí svět...
jsem jenom píseň, co přináší ticho,
a v ozvěně zpívá do ztracena...
jsem jenom lístek v podzimních dnech,
a jenom čekám na volný pád...
jsem černá labuť s ohořelým peřím,
a letím do severních krajů...
jsem jenom rosa z rozsáhlých moří,
a marně se snažím zaplavit poušť...
jsem jenom žal zlomené lásky,
a ze sněhu tvořím svoji milou...
jsem jenom anděl bez něhy a křídel,
a kráčím dál přes minové pole...
jsem jenom výkřik, který vzal vítr,
a s ním odnesl má poslední slova,
jsem jenom smůla na patách žebráka,
a kradu klobouk s dvoukorunami...
jsem jenom krutá zeměplocha,
která nastolila krutý čas...
Autor Muta cum liquida, 18.11.2007
Přečteno 298x
Tipy 3
Poslední tipující: Já Esther Ruth, Drayza
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásná báseň... už jsem tu dlouho nebyla... hmm... povedla se ti.

23.11.2007 15:39:00 | Já Esther Ruth

tím je myšlen bycikl bez dvou kol( tech gumovych otacejicich se)

18.11.2007 22:10:00 | Muta cum liquida

LÍBÍ! Až na to kolo bez dvou kol :-) teda, holt mám dlouhý vedení a nějak mi to nedocvaklo, ale ten zbytek se mi vážně páčí ;-)

18.11.2007 21:21:00 | Drayza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí