Smrtka

Smrtka

Anotace: smět' mých myšlenek , nelekejte se ...

Sbírka: Cesta ke štěstí

Díváš se z okna a sleduješ lidi ,
vůbec ti nevadí že tě u toho každý vidí.
Tvůj dech jemně mlží okno ,
auto narazí .

Náhlá tma
... Rána
... Chaos
... Výkřik do prázdna

Krev teče ze žil a tvoří rybník ,
na hřbitově ti už stojí pomník .

... Zemřel si

Vzpomínáš na poslední nadechnutí ,
bylo to jak smutné povzdechnutí .

Pak následovala smrt .

Proč byl tvůj život tak krátký ,
proč nelze vzít všechno zpátky ,
proč nejde zapomenout .

Smrt si opět našla svou obět'.
Autor Spajdy, 20.11.2007
Přečteno 317x
Tipy 4
Poslední tipující: Mraveneček, Zorenka Ježková, carodejka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo,je to dobré..mě to vyhovuje.Bravisimo!

17.05.2010 00:04:00 | Zorenka Ježková

I ta patří k životu ale ty máš vše teprve před sebou.))

15.05.2010 18:50:00 | carodejka

kazdopadne je to podle skutecny udalosti ...

20.11.2007 17:52:00 | Spajdy

ja ti ani nevim , je toho moc :D

20.11.2007 17:00:00 | Spajdy

no, tak tohle je hroznej chaos, prosim tě, na co myslíš?

20.11.2007 16:34:00 | Veríssek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí